Головна » 2018 » Квітень » 13

       Пожежа в лісі захисних лісонасаджень Південної залізниці могла розповсюдитись на лісові насадження Савинського лісництва - квартал 31 урочище "Савинська лісова дача".

         13-го квітня о 13-35 було повідомлено диспетчером Балаклійського РВ ГУ ДСНС в Харківській області на ЛПС Балаклійського лісгоспу, що поблизу села Вільхуватка в лісах захисних лісонасаджень Південної залізниці горить лісова підстилка і може перейти на "Савинські молодняки". Керівництвом підприємства було негайно прийнято рішення направити на гасіння пожежі два пожежні автомобілі Савинського та Балаклійського лісництв (ЗІЛ 131 та КАМАЗ). Керівником гасіння лісової пожежі був заступник директора Корнієнко Володимир Володимирович. Пожежу було ліквідовано о 15-03. Розповсюдження вогню не було допущено ... Читати далі »

Переглядів: 412 | Додав: esc2 | Дата: 2018-04-13 | Коментарі (0)

Птахи – окраса нашого життя. Саме вони зачаровують своїм співом , поведінкою та надають природі неповторного колориту. Роль птахів , як знищувачів шкідливих комах відома здавна, а їх здатність концентруватися в місцях масового розмноження комах, які можуть призводити до масового всихання деревостанів робить птахів важливим біологічним фактором, що впливає на зменшення чисельності шкідників.

    Працівниками Державної лісової охорони Норцівського лісництва (Нікітін Юрій Іванович – лісничий, Дворник Євген Олександрович та Боярчук Сергій Юрійович старші майстри лісу, Походенко Віталій Борисович майстер лісу) під керівництвом Заступника директора Державного підприємства «Балаклійське лісове госп ... Читати далі »

Переглядів: 345 | Додав: esc2 | Дата: 2018-04-13 | Коментарі (0)