Головна » 2018 » Жовтень » 31

          23.10.2018  юні науковці, учні 11 класу Балаклійського НВК (члени Малої академії наук) - Сидоров Денис та Бойко Дарини, разом з науковими керівниками Терещенко Л. І. - кандидатом сільськогосподарських наук, провідним  науковим співробітником лабораторії селекції УкрНДІЛГА ім. Г.М. Висоцького, вчителем біології  Балаклійського НВК Сидоровою С. І., представником Балаклійського лісгоспу Коноваловим С.О., провели підсумкове у цьому році заняття на постійній лісонасіннєвій ділянці  ДП «Балаклійське лісове господарство». Навесні ( у квітні) вони  заклали  ряд експериментів, а зараз час підводити підсумки та оформлювати свої науково-дослі ... Читати далі »

Переглядів: 255 | Додав: esc2 | Дата: 2018-10-31 | Коментарі (0)

 

           «Зазвичай лісокультурна кампанія асоціюється з весною, та багаторічний досвід лісівників свідчить, що сіянці приживлюються добре восени. 
Саме забезпечення раціонального використання лісових ресурсів та їх примноження стоїть на першому місці основних напрямків розвитку лісового господарства.
Восени 2018 року планується відтворення лісових насаджень на площі 2 гектарів шляхом створення лісових культур та провести доповнення раніше створених лісових культур на площі 30 га.
Посаджені ліси будуть доглядатись та згодом виконувати не тільки екологічні та рекреаційні функції, а і буде слугувати домівкою для лісових звірів та птахів.
Щорічно для задоволення потреб в стандартному посадковому матеріалі в лісових розсадниках та теплицях нашого підприємства вирощується ... Читати далі »

Переглядів: 315 | Додав: esc2 | Дата: 2018-10-31 | Коментарі (0)

         

           Цієї осені підприємством запланована посадка та доповнення лісових культур на площі понад 30 га. Саме 27 жовтня 2018 року працівниками підприємства було здійснено заходи по доповненню лісових культур на території Балаклійського лісництва біля оздоровчого закладу «Олімпія» в кварталі № 11 . В даному заході прийняли участь працівники апарату ДП «Балаклійський лісгосп», державна лісова охорона Балаклійського лісництва, представники Балаклійського району спілки ветеранів АТО, представники районної державної адміністрації разом з заступником голови райдержадміністрації Полтораком Сергієм Вікторовичем.
– головне при проведенні лісокультурної кампанії – це якісне виконання всіх видів робіт. Від цього залежить відсоток приживл ... Читати далі »

Переглядів: 363 | Додав: esc2 | Дата: 2018-10-31 | Коментарі (0)