Головна » 2019 » Лютий » 21

        

         20 лютого на території Ново-Гусарівської сільськоїї ради відбулась виїзна нарада під керівництвом голови Балаклійської РДА Масельського С.І. та голови районної ради Літвінова О.М. Одним з питань, яке було порушено місцевим населенням, було питання про законність вирубок на території громади. На дану проблему було негайно відредаговано.

         1. В межах Ново-Гусарівської сільської ради Державним підприємством «Балаклійське лісове господарство» проводяться лісогосподарські заходи, про що свідчать відповідні документи.

         2. Але під час перевірки в натурі керівництвом Державної лісової охорони лісгоспу, було виявлено незаконний поруб на землях інших користувачів. На місці злочину працівниками Балаклійського відділу поліції та небайдужими громадянами було затримано невідомих осіб, які здійснювали незаконний поруб. Ведеться слідство, встановлюються особи громадян та законність їх дій. ... Читати далі »

Переглядів: 295 | Додав: esc2 | Дата: 2019-02-21 | Коментарі (0)

          Згідно плану графіків Державного підприємства «Балаклійське лісове господарство» були проведені обліки дикої фауни на території Балаклійського району в державному мисливському резерві, до складу якого входять Берестянське лісництво та землі сільських рад району, які проходили в період з 01.02.2019 по 10.02.2019 року. В цьому дуже важливому мисливському заході були задіяні працівники державної лісової охорони, працівники екологічної інспекції, працівники Держпродспоживслужби району та 352 мисливця з різних населених пунктів Балаклійського району.
Територія державного мисливського резерву складає 124784,7 тис.га, з них було охоплено 25,6 тис.га мисливських угідь , що складає 20,5% від загальної площі, на якій були обліковані різні мисливські тварини, це такі, як козуля, заєць-русак, лисиця, єнотовидна собака, вовк, фазан та сіра куріпка.
Хочеться виразити щиру подяку всім мисливцям і не мисливцям, які приймали участь в обліку диких тварин не тільки в державному мисливському резерві, а і в інших мисливських господарствах Балаклійського району, які займаються розведенням диких тварин та охороною дикої фауни від браконьєрів. 
... Читати далі »

Переглядів: 237 | Додав: esc2 | Дата: 2019-02-21 | Коментарі (0)

 

 

 

 

         15 лютого у м. Балаклія біля меморіалу "Загиблим балаклійцям в Афганістані" відбувся мітинг з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Афганістану. Разом з головою районної державної адміністрації, головою районної ради, головою районної Спілки ветеранів Афганістану, воїнами-афганцями, трудовими колективами міста, учнівською молоддю та громадськістю, традиційно участь у заході взяв колектив ДП «Балаклійський лісгосп».  ... Читати далі »

Переглядів: 252 | Додав: esc2 | Дата: 2019-02-21 | Коментарі (0)

        Колектив нашого підприємства щиро вітає ветеранів Другої світової війни, та всіх балаклійців!
Прийміть найщиріші вітання з Днем визволення міста Балаклія від фашистських загарбників!

Директор ДП «Балаклійський лісгосп»            В.Оробей ... Читати далі »

Переглядів: 293 | Додав: esc2 | Дата: 2019-02-21 | Коментарі (0)