Головна » 2019 » Лютий » 21 » З повагою до мисливців Балаклійського району!
2:29 PM
З повагою до мисливців Балаклійського району!

          Згідно плану графіків Державного підприємства «Балаклійське лісове господарство» були проведені обліки дикої фауни на території Балаклійського району в державному мисливському резерві, до складу якого входять Берестянське лісництво та землі сільських рад району, які проходили в період з 01.02.2019 по 10.02.2019 року. В цьому дуже важливому мисливському заході були задіяні працівники державної лісової охорони, працівники екологічної інспекції, працівники Держпродспоживслужби району та 352 мисливця з різних населених пунктів Балаклійського району.
Територія державного мисливського резерву складає 124784,7 тис.га, з них було охоплено 25,6 тис.га мисливських угідь , що складає 20,5% від загальної площі, на якій були обліковані різні мисливські тварини, це такі, як козуля, заєць-русак, лисиця, єнотовидна собака, вовк, фазан та сіра куріпка.
Хочеться виразити щиру подяку всім мисливцям і не мисливцям, які приймали участь в обліку диких тварин не тільки в державному мисливському резерві, а і в інших мисливських господарствах Балаклійського району, які займаються розведенням диких тварин та охороною дикої фауни від браконьєрів. 

Переглядів: 237 | Додав: esc2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar