Головна » 2018 » Вересень » 14 » До професійної дати «Ми створюємо природну гармонію грядущим поколінням»
9:47 AM
До професійної дати «Ми створюємо природну гармонію грядущим поколінням»

Ліс – безцінний дар. Його збереження та примноження – високе покликання працівників лісового господарства. День працівника лісу – не лише професійне свято, яке, за традицією, відзначається третьої неділі вересня. Це, можна сказати , своєрідний іспит совісті для наших співвітчизників у самооцінці ставлення до рідної природи і до лісу.

Лісівники створюють природну гармонію грядущим поколінням. Щодня сумлінно і невтомно державна лісова охорона плекає десятки гектарів нових насаджень, охороняє ліси від пожеж, хвороб та шкідників, незаконних вирубок, браконьєрського полювання. Завдяки самовідданій праці цього виробничого підрозділу успішно розвивається лісогосподарська галузь.

 Шановні працівнику лісу! Прийміть цього погожого осіннього дня найщиріші вітання з професійним святом. Хай він для вас, як і звичайні трудові будні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу збереження лісових багатств.

Хочу також подякувати ветеранам галузі, які все своє життя присвятили лісу – Ніні Іванівні Жукаєвій, Володимиру Павловичу Пауку, Віктору Сергійовичу Процаю, Світлані Романівні Жуковій, Миколі Івановичу Кіктьову, Олександру Сергійовичу Коновалову, Івану Івановичу Березовському, Людмила Петрівна Купіній, Галині Павлівні Кришталь. Особлива вдячність колезі Павлу Григоровичу Шафоросту, який тимчасово відійшов від щоденних професійних справ, щоб стати на захист держави.   

Майже одночасно з нами, 17 вересня, відзначають своє професійне свято представники Балаклійського районного відділу Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Харківській області. Поздоровляю їх з днем професійного визнання і від імені чисельного колективу лісівників Балаклійщині дякую за співпрацю і взаємодію, особливо в складний пожежонебезпечний період. Від душі зичу міцного здоров’я, завжди бути першими там, де без героя-рятівника не обійтись.

Дорогі колеги! Переконаний, що ви й надалі дбатимете про економічну міць нашої держави, зберігаючи її природні багатства.  Бажаю, щоб добробут та щастя наповнили ваші оселі, щоб не підводило здоров’я. Благополуччя вам і вашим родинам та непохитної віри у світле майбутнє.

                                                      

      В. Оробей, директор Державного підприємства «Балаклійське лісове господарство»

 

 

 

 

 

 

 

Заходьте у ліс

Не буває дерев забагато у світі,

Кожне з них своє місце займа на землі.

Поклади незрадливу долоню на віти

І відчуєш, як соки пульсують в гіллі.

І відчуєш схвильовану трепетність листя,

Подих свіжий і теплий зелених легень.

На гілках – не разки голубого намиста,

То росу на промінчик нанизує день.

Пташенятам дерева – то місце для злетів.

Та хіба тільки їм? Настає такий час,

Коли ліс мов пробуджує в людях поетів

І народжує музику в кожному з нас.

Тож заходьте у ліс. Ваші болі і біди

Геть затихнуть отут, серед лип і беріз.

Непотрібні слова. Шум зелений і білий

Ллється в душу саму і бентежить до сліз.

                   О. Дудка

Переглядів: 291 | Додав: esc2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar