Головна » 2019 » Травень » 31 » ДП «Балаклійський лісгосп» привітав вчителів, школярів та випускників з Днем останнього дзвоника!
2:02 PM
ДП «Балаклійський лісгосп» привітав вчителів, школярів та випускників з Днем останнього дзвоника!

           

            ДП «Балаклійський лісгосп»  привітав з Днем останнього дзвоника вчителів, школярів та випускників Балаклійського навчально-виховного комплексу Балаклійської районної ради. Відмітили Подяками від підприємства: директора Засадченко Н.І. та керівника шкільного лісництва Сидорову С.І. за плідну співпрацю з підприємством, виховання дбайливого ставлення до природи у молоді та активну участь у акції «Майбутнє лісу у твоїх руках». Також були відмічені Подяками та пам’ятними подарунками від  ДП «Балаклійський лісгосп»  учні 11-го класу: Сидоров Денис, Бойко Дарина, Сидоренко Єлизавета, які зайняли ПЕРШЕ місце у 1-му обласному етапі Всеукраїнського  зльоті учнівських лісництв.

             Після закінчення урочистої частини свята, начальник відділу лісового господарства, охорони та захисту лісу за сумісництвом керівник шкільних лісництв Коновалов С.О. та помічник лісничого Високобірського лісництва Борщ С.В. провели бесіду з учнями школи з питань дотримання правил пожежної безпеки в лісах.

            Директор ДП «Балаклійський лісгосп» Оробей Віктор Вікторович бажає всім міцного здоров’я,  натхнення та успіхів у подальшому навчанні.

Переглядів: 300 | Додав: esc2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar