Головна » 2018 » Вересень » 4 » Лісова пожежа в Балаклійському лісництві
9:20 AM
Лісова пожежа в Балаклійському лісництві

        

         30 серпня 2018 року о 13 годині 32 хвилині на землях Балаклійської міської ради Балаклійського лісництва Державного підприємства «Балаклійське лісове господарство» виникла низова лісова пожежа в кварталі 78 виділі 5, де лісгоспом було направлено три пожежних автомобіля Високобірського, Балаклійського та Савинського лісництв, два трактори з плугами. Також в гасінні лісової пожежі приймало участь п’ять пожежних автомобілів Балаклійського РВ ГУ ДСНС України в Харківській області та автомобіль МАЗ з бочкою для води ДП «Світанок».

         Лісова пожежа була ліквідована о 17годині 11 хвилин. Встановлено площу пожежі – 0,39 га.

         В результаті проведення службового розслідування було встановлено, що низова пожежа виникла в результаті підпалу невстановленими особами.

         «Висловлюю щиру подяку Балаклійському РВ ГУ ДСНС України в Харківській області (т.в.о. начальник, підполковник служби ЦЗ Купченко Ф.Г.) за те, що вони своїми вправними та своєчасними діями зробили все, щоб не допустити розповсюдження вогню на більшу площу. Також Велика подяка працівникам Високобірського, Балаклійського і Савинського лісництва та працівникам апарату лісгоспу» - зі слів Директора ДП «Балаклійський лісгосп» Оробея Віктора Вікторовича.

Переглядів: 321 | Додав: esc2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar