Головна » 2018 » Квітень » 16 » Мисливці БРГО ТМР «Лотос» приєдналися до акції «Майбутнє лісу – в твоїх руках»
10:59 AM
Мисливці БРГО ТМР «Лотос» приєдналися до акції «Майбутнє лісу – в твоїх руках»

     

Зранку в суботу 14 квітня 2018 року в лісовому масиві Савинського лісництва Державного підприємства «Балаклійське лісове господарство» відбувся чи не наймасовіший в цьому році на території Балаклійського району захід із садіння лісу в рамках Акції «Майбутнє лісу – в твоїх руках».

     Садили дерева сосни звичайної понад 30 мисливців БРГО ТМР «Лотос» в кварталі 58 на території заповідного урочища «Савинська лісова дача» Савинського лісництва.

       Даний захід було організовано за підтримки депутата  Харківської обласної ради Білокудрі Валерія Миколайовича та Заступника директора ДП «Балаклійський лісгосп» Корнієнка Володимира Володимировича.

      « Саме з такого прикладу мисливців та Державної лісової охорони розпочинається наше майбутнє та майбутнє наших  дітей » - сказав Валерій Миколайович Білокудря.

       «В поточному році підприємством заплановано відтворити 10 га лісових культур на площах лісокультурного фонду, який складається із зрубів та згарищ минулого року. Середня вартість створення 1,0 га лісових культур складає 4,5 тис.грн. » - зі слів Заступника директора ДП «Балаклійський лісгосп» Корнієнка Володимира Володимировича.

 

Переглядів: 418 | Додав: esc2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar