Головна » 2019 » Квітень » 19 » Пенсіонер додав роботи ДП «Балаклійський лісгосп» та Балаклійському РВ ГУ ДСНС
3:14 PM
Пенсіонер додав роботи ДП «Балаклійський лісгосп» та Балаклійському РВ ГУ ДСНС

19 квітня 2019 року о 11-00 годині надійшло повідомлення від пожежного наглядача Балаклійського лісництва, що на землях Балаклійської міської ради горить суха трав`яна рослинність і є загроза лісовим  насадженням Балаклійського лісництва та населеному пункту (вул. Данилевського м. Балаклія). Керівництвом ДП «Балаклійський лісгосп» було негайно вжито заходів по недопущенню пожежі на території Балаклійського лісництва, було направлено пожежний автомобіль КАМАЗ та працівників державної лісової охорони Балаклійського лісництва. Разом з працівниками Балаклійського РВ ГУ ДСНС України в Харківській області пожежу було ліквідовано і не допущено розповсюдження вогню на лісові масиви.

         ДЛО та інспектором Балаклійського РВ ГУ ДСНС України в Харківській області на згарищі було затримано громадянина Скирту Івана Ілліча, який своїми неправомірними діями під час проведення заходів по господарству призвів до пожежі в природній екосистемі, порушник свою вину визнав повністю. Нанесено великі шкоду природі та Державі, площа згарища склала 2 га.

         Завдяки спільним діям ДП «Балаклійський лісгосп» та Балаклійського РВ ГУ ДСНС України в Харківській області не було допущено розповсюдження вогню на населені пункти та лісові насадження.

 

 

 

Відділ лісового господарства, охорони та захисту лісу

Державного підприємства «Балаклійське лісове господарство»

Переглядів: 218 | Додав: esc2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar