Головна » 2018 » Травень » 30 » ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПЛАНОВУ ДІЯЛЬНІСТЬ, ЯКА ПІДЛЯГАЄ ОЦІНЦІ ВПЛИВУ НА ДОВКІЛЛЯ
1:02 PM
ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПЛАНОВУ ДІЯЛЬНІСТЬ, ЯКА ПІДЛЯГАЄ ОЦІНЦІ ВПЛИВУ НА ДОВКІЛЛЯ

ПОВІДОМЛЕННЯ

ПРО ПЛАНОВУ ДІЯЛЬНІСТЬ,

ЯКА ПІДЛЯГАЄ ОЦІНЦІ ВПЛИВУ НА ДОВКІЛЛЯ

 

Інформація про суб’єкта господарювання – Державне підприємство «Балаклійське лісове господарство», код ЄДРПОУ 00993123.

            Планове проведення діяльності у вигляді проведення санітарно – оздоровчих заходів (суцільне санітарне рубання на ділянка пошкоджених пожежами 2017 року – після надзвичайної ситуації, яка відбулася  на ВЧ  А 1352 та  ушкодження прилеглої ділянки  лісу під час пожежі на  ТОВ «А.П.С» ) з подальшим лісовідновленням в межах земель лісогосподарського призначення на землях Балаклійської міської ради та Морозівської сільської ради.

 Реєстраційна справа в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля №2018518817.

            Планований обсяг досліджень та рівень деталізації  інформації, що підлягає включенню до звіту з ОВД у відповідності до ст. 6 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» .

            Процедура оцінки впливу на довкілля та можливості для участі в ній громадськості передбачено Законом України «Про оцінку впливу на довкілля».

З повним текстом  повідомлення можна ознайомитись на сайті Міністерства  екології та природних ресурсів України (http://eia.menr.gov.ua/search). Усі  зауваження та пропозиції громадськості до планової діяльності  необхідно надсилати до Міністерства екології та природних ресурсів України, вулиця Митрополита Василя Липківського, 35 м.Київ, 03035, відділ оцінки впливу на довкілля   m.shimkus@menr.gov.ua , тел.(044)2062089.

Переглядів: 285 | Додав: esc2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar