Головна » 2018 » Липень » 11 » « Спіймали на гарячому »
2:53 PM
« Спіймали на гарячому »

      

 

     

 

10 липня 2018 року приблизно об 13 годині  на території Балаклійського лісництва Державного підприємства «Балаклійське лісове господарство» в кварталі 127 виділі 1 працівниками  Балаклійського  відділу поліції спільно з  Державною лісовою охороною було виявлено незаконну рубку трьох дерев. У результаті цього правопорушення заподіяно шкоду лісовому господарству на суму близько 8000 гривень, розрахованої відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 29.07.2008року № 665 «Про затвердження такс для обчислення розміру шкоди заподіяної лісу».

        На місці вчинення незаконної рубки дерев було затримано мешканця села Байрак Балаклійського району, який здійснював незаконний поруб в насадженнях Балаклійського лісництва та визнав свою вину. На місці події слідчимти було виявлено та вилучено речові докази – бензопила та моторолер з деревиною.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 246 (незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією незаконно добутого. Слідство триває.

 

Відділ лісового господарства, охорони та захисту лісу.   

ДП «Балаклійський лісгосп»

 

Балаклійський ВП ГУНП в Харківській області

 

Переглядів: 419 | Додав: esc2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar