Головна » 2018 » Квітень » 23 » Згорівший Луаз 969М біля кварталу 26 Андріївського лісництва.
1:45 PM
Згорівший Луаз 969М біля кварталу 26 Андріївського лісництва.

16.04.2018 року спостерігачемпожежним було повідомлено керівництво Державного підприємства «Балаклійське лісове господарство», що приблизно біля кварталу №26 Андріївського лісництва спостерігається дим. Було відразу прийняте рішення про відправлення на вказане місце пожежний автомобіль та лісову охорону Андріївського лісництва.

Прибувши на вказане місце працівниками було встановлено, що об’єктом пожежі виявився  автомобіль Луаз 969М з ручним керуванням, державний № ……., який належав громадянину К.

Внаслідок пожежі вогнем повністю знищено автомобіль Луаз 969М державний № ………, на пожежі загиблих та травмованих осіб немає. Зі слів власника автомобіля, орієнтовні збитки складають 40000 гривень. Розповсюдження вогню на лісові масиви завдяки оперативним діям працівників Андріївського лісництва на чолі з заступником директора Корнієнко Володимира Володимировича не було допущено.

За результатами розгляду матеріалів попередньої перевірки працівниками Балаклійського  РВ ГУ ДСНС України в Харківській області за фактом пожежі, яка сталась 16.04.2018 року встановлено:

  1. Осередок пожежі знаходився всередині автомобіля Луаз 969М.
  2. Попередньою причиною пожежі є потрапляння відкритого джерела вогню, поява якого пов’язана з фізичною діяльністю людини, також не виключається версія виникнення пожежі внаслідок короткого замкнення електропроводки автомобіля.

 

   Відділ лісового господарства, охорони та захисту лісу

   ДП «Балаклійський лісгосп».

Переглядів: 409 | Додав: esc2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar