Головна » 2018 » Жовтень » 31 » Продовження осінньої лісокультурної кампанії
10:33 AM
Продовження осінньої лісокультурної кампанії

 

           «Зазвичай лісокультурна кампанія асоціюється з весною, та багаторічний досвід лісівників свідчить, що сіянці приживлюються добре восени. 
Саме забезпечення раціонального використання лісових ресурсів та їх примноження стоїть на першому місці основних напрямків розвитку лісового господарства.
Восени 2018 року планується відтворення лісових насаджень на площі 2 гектарів шляхом створення лісових культур та провести доповнення раніше створених лісових культур на площі 30 га.
Посаджені ліси будуть доглядатись та згодом виконувати не тільки екологічні та рекреаційні функції, а і буде слугувати домівкою для лісових звірів та птахів.
Щорічно для задоволення потреб в стандартному посадковому матеріалі в лісових розсадниках та теплицях нашого підприємства вирощується більше 0,6 млн. сіянців лісових порід. Застосовуються новітні матеріали, такі як агро волокно, волого накопичувачі та сучасні технології вирощування з застосуванням крапельного поливу і дощування посівів» - зі слів директора ДП «Балаклійський лісгосп» Оробея В.В.

Переглядів: 315 | Додав: esc2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar